Gogosi Ca La Bunica
Gogosi Ca La Bunica. Gogosi, gogosi post apa minerala, gogosi bicarbonat, gogosi rapide drojdie lingura, gogosi dospite, gogosi fara drojdie, gogosi. Gogosile sunt produse de patiserie prajite in baie de ulei. Cui nu îi e dor de gogoşile rotunde şi pufoase pe care le făcea bunica când eram copii? Cu ajutorul unei lingurite se ia din aluat cu lingură si se pune in uleiul incins. Se întinde aluatul cu un sucitor şi se decupează formele de gogoşi.
Reteta este simpla si accesibila si nu am dat tipareste lista de ingrediente. Si mama ne facea foarte des gogosi si imi amintesc ca prajea. Gogoşile gata le pudrăm cu zahăr cît sunt fiebinţi. Teoretic, ar trebui ca cantităţile astea să fie perfecte, dar dacă simţiţi în timpul procesului că aveţi nevoie de mai multă sau mai puţină apă, nu va încingeţi bine uleiul şi puneţi o bucăţică de aluat în el. Gogosile sunt produse de patiserie prajite in baie de ulei.
Se lasa la crescut undeva la caldura cca 30 minute.
500 g făină, 50 g drojdie, 5 g sare, 5 g zahăr, puțin ulei, după gust coajă de lămâie, 4 buc ouă, 1 plic zahăr vanilat, 300 ml lapte. Gogosi mari pufoase ca la gogoserie подробнее. Cui nu îi e dor de gogoşile rotunde şi pufoase pe care le făcea bunica când eram copii? O prajitura aromata si foarte gustoasa, ce completeaza colectia de retete cu dulcuri de post, o sa va placa cu siguranta, asa ca nu ezitati sa o treceti pe lista retetelor ce le veti incerca. Se amesteca drojdia cu lingura de zahar si cu laptele caldut si se lasa un pic, pana face spuma.
vom avea nevoie de făină pentru a ne presura degetele ca să le putem modela. Avea dreptate bunica, aluatul framantat cu sarguinta era viitoarea pancova pufoasa si delicioasa. Se amesteca drojdia cu lingura de zahar si cu laptele. Rasturnati ouale peste amestecul de bors si iaurt, turnati faina in ploaie, adaugati untura, amestecati energic pentru a se incorpora uniform. Se întinde aluatul cu un sucitor şi se decupează formele de gogoşi.
500 g făină, 50 g drojdie, 5 g sare, 5 g zahăr, puțin ulei, după gust coajă de lămâie, 4 buc ouă, 1 plic zahăr vanilat, 300 ml lapte.
Fleica de porc 1500 g ar fi bucata cea mai potrivita pentru tochitura, cu suficienta grasime si carne, sare 1 lingurite, piper negru macinat 0.5 lingurite, frunza de dafin 1 buc, usturoi (catei) 4 buc, ceapa alba 1 buc, boia ardei dulce sau iute 1 lingurite optional. Gama mai crocante sau tot pufoase????? Gogosi, gogosi post apa minerala, gogosi bicarbonat, gogosi rapide drojdie lingura, gogosi dospite, gogosi fara drojdie, gogosi. Se amesteca drojdia cu lingura de zahar si cu laptele. Rețetă de gogoși mari și pufoase.
Rasturnati ouale peste amestecul de bors si iaurt, turnati faina in ploaie, adaugati untura, amestecati energic pentru a se incorpora uniform. Gogoșile sunt un desert relativ ușor de făcut, doar că. De mica am iubit gogosile. Aducem spre mijloc marginile pătratelor din foi şi mai apoi unim capetele. 500 g făină, 50 g drojdie, 5 g sare, 5 g zahăr, puțin ulei, după gust coajă de lămâie, 4 buc ouă, 1 plic zahăr vanilat, 300 ml lapte.
500 g făină, 50 g drojdie, 5 g sare, 5 g zahăr, puțin ulei, după gust coajă de lămâie, 4 buc ouă, 1 plic zahăr vanilat, 300 ml lapte.
Se întinde aluatul cu un sucitor şi se decupează formele de gogoşi. Fiecare gură luată e ca o întoarcere în timp, în bucătăria de la țară a bunicilor. Avea dreptate bunica, aluatul framantat cu sarguinta era viitoarea pancova pufoasa si delicioasa. Gama mai crocante sau tot pufoase????? Reteta este simpla si accesibila si nu am dat tipareste lista de ingrediente.
Posting Komentar untuk "Gogosi Ca La Bunica"