Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Atentatul De La Barcelona

Atentatul De La Barcelona

Trei dintre cei cinci jihadişti ucişi de poliţie la cambrils au fost identificaţi. Secretarul de stat american rex tillerson a anunțat joi că statele unite sunt gata să acorde asistență autorităților spaniole, după atentatul de la barcelona.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Numărul românilor răniţi în atacul de la barcelona a ajuns la trei, după ce autorităţile spaniole au informat vineri dimineaţă consulatul general al guvernul regional catalan a anunţat că cetăţeni din 24 de ţări se numără printre persoanele ucise sau rănite în atentatul de joi, de la barcelona. Un episod nestiut a iesit iveala la cateva zile de la atentatul din barcelona. Isis revendică atentatul de la barcelona.

Foto Video Atac Terorist La Barcelona O Furgonetă A Intrat In Pietoni Cel Puţin 14 Morţi Si Peste 100 De Răniţi Mae Doi Romani Răniţi In Atentat Autorităţile Catalane Avertizate In
vizitati articolul complet aici : https://www.mediafax.ro/externe/foto-video-atac-terorist-barcelona-furgoneta-intrat-pietoni-cel-putin-14-morti-peste-100-raniti-mae-doi-romani-raniti-atentat-autoritatile-catalane-avertizate-urma-doua-luni-cia-16697595
Mesajul papei francisc după atentatul de la barcelona. El punt avui els fets han passat quan passaven pocs minuts de les cinc de la tarda. Statul islamic laudă atentatul din barcelona și ameninţă spania cu noi atentate.

Un espacio personal para acceder a los principales servicios y trámites municipales y en la oferta de actividades de la ciudad, en un solo punto toda la información para moverse por barcelona, encontrar equipamientos y servicios y facilitarle el día a día en la ciudad.

Președintele parlamentului republicii moldova a transmis. Cine va striga allahu akbar în piazza san marco va fi împușcat! În plus, tânărul este acuzat de autoritățile din barcelona că a pus la cale și un atentat.

Frica pluteşte în aer pe străzile barcelonei. La câteva ore după atentatul de la barcelona, poliția a anunțat că a ucis cinci suspecți care au intrat cu un autovehicul în pietoni la cambrils și au rănit șase oameni, printre care și un polițist. Ion cristoiu despre botezul de la suceava, biserică și activenews.

Teroare In Barcelona Autorul Atacului Este In Continuare Căutat De Polițiști Bilanțul Atentatului 14 Morți și 130 De Răniți Libertatea
vizitati articolul complet aici : https://www.libertatea.ro/stiri/o-masina-intrat-turistii-aflati-zona-ramblad-din-barcelona-1938532
Avem 32 stiri despre atentat barcelona. În plus, tânărul este acuzat de autoritățile din barcelona că a pus la cale și un atentat. Pe 17 august 2017, o furgonetă albă a intrat în pietonii de pe la rambla, o stradă în centrul barcelonei, lăsând în urmă 13 morți.

În spania, considerată una dintre cele mai sigure țări din lume, a avut loc astăzi, 17 august, un atentat.

Pe 17 august 2017, o furgonetă albă a intrat în pietonii de pe la rambla, o stradă în centrul barcelonei, lăsând în urmă 13 morți. Unul dintre presupusii autori ai atentatelor de la barcelona a recunoscut marti, in instanta, ca celula planifica un atac de mai mari proportii. Un suspect a fost reținut de poliție în legătură cu atentatul comis joi în barcelona.

Numărul românilor răniţi în atacul de la barcelona a ajuns la trei, după ce autorităţile spaniole au informat vineri dimineaţă consulatul general al guvernul regional catalan a anunţat că cetăţeni din 24 de ţări se numără printre persoanele ucise sau rănite în atentatul de joi, de la barcelona. De această dată ţinta a fost barcelona. Poliția spaniolă tratează incidentul ca pe un atac terorist.

Atentat In Barcelona 14 Morți și 130 De Răniți Poliția A Arestat 4 Suspecți și A Ucis 5 Teroriști
vizitati articolul complet aici : https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/atacuri-spania-august-2017-o-furgoneta-a-intrat-in-multime-la-barcelona-778716
Cel mai populat bulevard al oraşului a fost scena unui atac sângeros. Cine va striga allahu akbar în piazza san marco va fi împușcat! Unul dintre presupusii autori ai atentatelor de la barcelona a recunoscut marti, in instanta, ca celula planifica un atac de mai mari proportii.

Revendicarea a fost transmisă de agenţia de ştiri amaq, apropiată grupării isis.

La aproximativ trei ore de la atentat, poliţia a anunţat reţinerea primului suspect. Islamiste, în urma atentatelor din catalonia şi cred că el este şoferul camionetei folosite în atentatul de la barcelona, soldat cu 13 morţi şi 120 de răniţi. Cel puțin 13 persoane au fost ucise în atentatul terorist comis joi la barcelona.

Posting Komentar untuk "Atentatul De La Barcelona"