Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Pesta Porcina Africana In Romania

Pesta Porcina Africana In Romania

Ce trebuie să știi despre carnea de porc, înainte să o cumperi. Sambata, 21 iulie 2018, 19:26 actualizat sambata, 21 iulie 2018, 19:28.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Pesta porcină africană, numită și febra porcină africană sau boala lui montgomery, este o boală virală hemoragică febrilă extrem de contagioasă și foarte severă a porcilor domestici și mistreților. Practic, putem numara acum pe degetele unei singure maini judetele in care nu exista, cel putin deocamdata, risc de epidemie. Mai mult, în țara noastră.

Industria Carnii Ro Romania Inregistreaza Peste 400 De Focare Active De Pesta Porcina Africana Https Bit Ly 3mfs7cu Facebook
vizitati articolul complet aici : https://mtouch.facebook.com/industriacarnii.ro/photos/a.469006899819868/3425295714190957/?type=3&source=54
Pesta porcina africana este o boala cauzata de un virus foarte rezistent in mediu si alimente, afectand toti porcii domestici si salbatici. Autoritatea naţională sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor (ansvsa) anunţă că au fost descoperite noi focare de pestă porcină africană. Pesta porcină africană, numită și febra porcină africană sau boala lui montgomery, este o boală virală hemoragică febrilă extrem de contagioasă și foarte severă a porcilor domestici și mistreților.

Mai multe cazuri de pestă porcină africană au fost confirmate în județul teleorman de către institutul de diagnostic şi sănătate animală.

Alertă de pestă porcină africană! Sambata, 21 iulie 2018, 19:26 actualizat sambata, 21 iulie 2018, 19:28. Institutul de diagnostic și sănătate animală de la bucurești a confirmat prezența virusului pestei porcine africană.

Pentru aceasta boala nu exista vaccin, singura cale de a feri animalele fiind respectarea unor masuri de protectie la venirea in contact cu animalele sanatoase. Pesta porcină africană, numită și febra porcină africană sau boala lui montgomery, este o boală virală hemoragică febrilă extrem de contagioasă și foarte severă a porcilor domestici și mistreților. Alertă de pestă porcină africană!

Aproape 1 000 De Focare De Pesta Porcina Africana In Romania Peste 340 000 De Porci Au Fost Sacrificati Mobile
vizitati articolul complet aici : https://m.ziare.com/economie/aproape-1-000-de-focare-de-pesta-porcina-africana-in-romania-peste-340-000-de-porci-au-fost-sacrificati-1532535
Pesta porcina africana continua sa faca ravagii in romania, numarul focarelor active fiind in continua crestere. Pesta porcina africana este un pericol real si actual si constituie o permanenta preocupare, atat pentru ansvsa, cat si pentru celelalte institutii abilitate ale statului, informeaza ansvsa. Alertă de pestă porcină africană!

Sambata, 21 iulie 2018, 19:26 actualizat sambata, 21 iulie 2018, 19:28.

Pesta porcina africana continua sa faca ravagii in romania, numarul focarelor active fiind in continua crestere. Pesta porcina africana este un pericol real si actual si constituie o permanenta preocupare, atat pentru ansvsa, cat si pentru celelalte institutii abilitate ale statului, informeaza ansvsa. Institutul de diagnostic și sănătate animală de la bucurești a confirmat prezența virusului pestei porcine africană.

Se știe că, pesta porcină africană nu afectează oamenii și nu există nici un risc de îmbolnăvire a acestora. Până la această dată, din cauza pestei porcine, în judeţul teleorman au fost ucişi 3.760 de porci, toţi din gospodăriile populaţiei. Mai mult, în țara noastră.

Citeste Ultimele Stiri Legate De Pesta Porcina Africana Wall Street
vizitati articolul complet aici : https://www.wall-street.ro/tag/pesta-porcina-africana.html
Până la confirmarea virusului de către laboratorul de specialitate din bucurești, exploatația a fost plasată sub supraveghere sanitară și a fost efectuată ancheta epidemiologică. Genul iridovirus, virusul prezinta fenomenul pluralitatii, e patogen si pentru porcii salbatici. Până la această dată, din cauza pestei porcine, în judeţul teleorman au fost ucişi 3.760 de porci, toţi din gospodăriile populaţiei.

Agentul patogen al pestei porcine africane este un virus care infecteaza porcii anul trecut au aparut focare in ucraina, bulgaria, iar recent au fost detectate numeroase focare si in romania.

Pesta porcină africană, numită și febra porcină africană sau boala lui montgomery, este o boală virală hemoragică febrilă extrem de contagioasă și foarte severă a porcilor domestici și mistreților. Mai multe cazuri de pestă porcină africană au fost confirmate în județul teleorman de către institutul de diagnostic şi sănătate animală. Agentul patogen al pestei porcine africane este un virus care infecteaza porcii anul trecut au aparut focare in ucraina, bulgaria, iar recent au fost detectate numeroase focare si in romania.

Posting Komentar untuk "Pesta Porcina Africana In Romania"