Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cel Mai Scump Telefon Din Lume

Cel Mai Scump Telefon Din Lume

Al doilea telefon cel mai scump din lume gold sticker iphone a fost lansat în 2009 cu cea mai recentă caracteristică 3g. Acest telefon scump, produs de compania goldvish, a fost proiectat de către designerul emmanuel gueit pentru colecţia illusion.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

In mare parte cea mai majora diferenta este capacul din spate de la acumulator care este. Are un ecran de 3,5 inch cu corning gorilla glass cu protecție oleofobă. Acest telefon a intrat in cartea recordurilor pe data de 29 ianuarie 2008, ca cel mai scump telefon vandut la the millionaire fair de.

Telefonul Pliabil Cel Mai Scump Smartphone Din Lume Antena 1
vizitati articolul complet aici : https://a1.ro/lifestyle/gadget/cel-mai-scump-smartphone-din-lume-telefonul-pliabil-de-la-samsung-id822049.html
Al doilea telefon cel mai scump din lume gold sticker iphone a fost lansat în 2009 cu cea mai recentă caracteristică 3g. Aflat in topul celor mai scumpe telefoane din lume, signature cobra a fost creat de designerul francez boucheron si ar putea fi considerat cel mai deosebit din lista noastra, din punct de vedere al designului. Navigarul principal al iphonului este un diamnat foarte mare, tot de aceiasi culoare, roz, de 7,4 carate.

Cel mai scump telefon din lume este acoperit cu aur alb de 18 k si 1.800 de diamante totalizand 120 k.

Renumitul bijutier din austria peter aloisson este creatorul acestui telefon. 36k_01.jpg 22.3k 55 downloads seria exclusivista a telefoanelor vertu lansate de nokia, inca se afla in atentia consumatorilor si a producatorilor concurenti, gratie caracteristicilor speciale din toate. Trei din cele mai scumpe cinci telefoane din lume sunt iphone si au fost restilizate cu zeci sau chiar sute de diamante, safire si rubine, aplicate pe carcase de aur sau platina.

Iphone 4 diamond rose are carcasa din aur roz, iar pe ea sunt incrustate nu mai putin de 500 de diamante. Compania samsung a evitat să ofere date. Acest telefon a intrat in cartea recordurilor pe data de 29 ianuarie 2008, ca cel mai scump telefon vandut la the millionaire fair de.

Cele Mai Scumpe Telefoane Din Lume
vizitati articolul complet aici : https://www.cancan.ro/cele-mai-scumpe-telefoane-din-lume-17385096
Top 10 cele mai periculoase poduri din lume! Acest telefon mobil are o greutate 166 grame. Este ornat cu diamante, există 136 de diamante de 7,1 carate.telefonul are o greutate de 271 grame.

Acest 3gs supreme costa de peste 3.000 de ori mai mult.asta spune multe despre respectivul.

El costa 5 milioane de lire sterline si poarta numele de iphone 4diamond rose. Cartea recordurilor a certificat acest telefon pe 29 ianuarie 2008. Accesorile de lux au fost realizate de peter aloisson care a împodobit acest telefon mobil cu10 diamante albastre şi un trandafir din aur de 18k care la randul.

Aparatul a fost incrustat cu aur si 600 de diamante albe. Cei mai buni prieteni din lume. Vă prezentăm cele mai scumpe telefoane din lume care nu excelează deloc în caracteristici cât în materialele din care sunt făcute sau împodobite.

Top 10 Cele Mai Scumpe Telefoane Din Lume Prefectura
vizitati articolul complet aici : https://www.prefectura-ct.ro/top-10-cele-mai-scumpe-telefoane-din-lume/
Cei mai buni prieteni din lume. Este un model unic în lume şi are încrustate pe laterale şi pe sigla apple nu mai puţin de 500 de diamante. De aceea cateva companii sunt bucuroase sa lanseze telefoane realizate cu diamante, platina, lemn antic si multe multe bijuterii.

36k_01.jpg 22.3k 55 downloads seria exclusivista a telefoanelor vertu lansate de nokia, inca se afla in atentia consumatorilor si a producatorilor concurenti, gratie caracteristicilor speciale din toate.

Cel mai așteptat smartphone este cu siguranță cel pliabil, un model inedit și nemaintalnit, pentru oricine vrea să iasă din tipare. El costa 5 milioane de lire sterline si poarta numele de iphone 4diamond rose. Un om de afaceri din australia, obisnuit cu aurul lucrand de multi ani in industria extractila a pretiosului element, a facut o comanda incredibila unui bijutier din anglia.

Acest telefon mobil are o greutate 166 grame cel mai scump telefon. Vă prezentăm cele mai scumpe telefoane din lume care nu excelează deloc în caracteristici cât în materialele din care sunt făcute sau împodobite.

Posting Komentar untuk "Cel Mai Scump Telefon Din Lume"